24 Haziran 2018

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, çocuklara armağan ettiği Türkiye’nin en büyük kapalı alan çocuk oyun merkezi, ’Zıp Zıp Park’, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bin metrekarelik Avrupa’nın ikinci büyük trambolinine sahip parkta çocuklar eğlenceye doyacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez İlçesi şehirlerarası yolcu otogarı yanındaki 18 bin 500 metrekare alana yapılan kapalı çocuk oyun parkı Zıp Zıp Park düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, davetliler, aileler ve çocukları katıldı.


TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OYUN PARKININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Açılış töreninde konuşan Başkan Türel, sözlerine vatandaşların Ramazan Ayı’nı kutlayarak başladı.
Çocuklar için hayırlı olan bir projenin açılışını gerçekleştirdiklerini aktaran Türel, “Türkiye’nin en büyük oyun parkının açılışını gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız ve evlatlarımız için yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Çocuklarımız en güzel şekilde ismini konuşabilsin diye parkımızın adını ‘Zip Zip’ koyduk. Biz, bir eser veya bir proje yaparsak en iyisini yaparız iddiası ile çalışıyoruz. Dünyada buna benzer parklar incelenerek parkımızın her aşamasında titizlikle çalıştık. Park içerisinde 21 farklı oyun grubu var. Bin metrekarelik trambolin Avrupa’nın ikinci trambolinidir. Sadece bu trambolini için bile dünyanın farlı ülkelerinden gelecekler olacaktır” dedi.


TÜRKİYE’DE EN UCUZ ZIP ZIP PARK OLACAK

Parkın içerisinde 8,5 metre yüksekliğinde ip parkuru olduğunu belirten Türel, “Parkımızda çocukların güvenliği ile ilgilide her şey düşünüldü. Güvenlik konusunda teknolojinin bütün imkanlarından faydalandı. Parkın ailelerin çocukları ile birlikte geldiği iyi bir zaman geçirebilecek şekilde hazırlandı. Parkımızda kafeterya, bebek odaları ve mescitler bulunuyor. Çocuklarımızın sağlığı için her şey düşünüldü. Park içerisindeki bütün oyun alanlarında hijyenik kontroller yapılacak. Çevre ve peyzaj düzenlemesi ile çocuklarımızın doğal güzelliklerden de kopmaması hedeflendi. Parkımızın Türkiye’de en ucuz Zıp Zıp park olacak. Yarım gün boyunca istediği kadar kalan misafirlerimize 10 TL olacak. Şükürler olsun ki sizlere ve çocuklarımıza böyle güzel hizmetler yapabiliyoruz” diye konuştu.


BİZ KISKANÇLIKTA, HASETTE, KAVGADA YARIŞMAYIZ

Antalya’nın merkezinde ne yapılacaksa 19 ilçesine de aynı hizmetlerin yapılacağı sözünü de hatırlatan Türel, “Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olduğu yönündeki sözleri kabul edemeyiz. Kepez’in de Antalya’nın ön bahçesi olacağını söylemiştik. Bunun teyidi işte buradadır. Biz kıskançlıkta, hasette, kavgada yarışmayız. Biz, bir şeyde yarışırız. O da hizmet yarışıdır. Her hafta farklı bir açılış ile sizlerin huzuruna gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız parklar, tesisler, raylı sistemler saymakla bitmez. Benim için en önemli hizmet, ihtiyaç sahiplerine destek olmak, yaşlılarımız ve gençlerimiz için yaptığımız hizmetlerdir. Kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için birbirinden kaliteli projeleri hayata geçiriyoruz. Okullar Ligi projesi Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim tarafından tüm Türkiye’ye yayıldı. Milli takımıza başarılar diliyorum. Okullar Ligi’nde başarılı olan öğrencilerimiz 5 yıldızlı otellerde misafir edildiler” dedi.


BU GAYRETLER DURMADAN DEVAM EDECEK

Milletvekili Köse ise çocukların açılışı yapılan Zıp Zıp parkta eğlenceli şekilde vakit geçireceklerini ifade ederek, “Büyüklerimizin de çocukları ile vakit geçirecekleri bir tesis Antalya’mıza kazandırılmış oluyor. Kolay değil, bu işler çok büyük gayretlerin ve çalışmaların sonucunda meydana geliyor. Bu gayretler durmadan devam edecek. Kepez Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel hizmetleri Antalya’mıza kazandırmaya devam edecek. Onlar yürüyecek biz de onlar ile birlikte yürüyeceğiz. Onlar belediyeciliği adam gibi bir adamdan, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrenmişlerdir” ifadelerine yer verdi.


GÜZEL GÜNLERDEN BİRİNİ DAHA YAŞIYORUZ

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek de son yıllarda Antalya ve Kepez’in çok güzel yatırımlara gelişmelere sahne olduğunu söyledi.
Zıp Zıp Parkın yapılan yatırımlara bir örnek olduğunu belirten Özgödek, benzeri yatırımların geleceğinden şüphesinin olmadığını söyledi.


"KEPEZ’DE YAŞAMA MOTİVASYONU YÜKSELİYOR"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, “Antalya’mız ve Kepez’in güzel günler yaşadığına şahit oluyoruz. Bir yandan hükümetimiz diğer yandan büyükşehir belediyemiz diğer yandan ilçe belediyemiz, milletimize büyük bir hizmet heyecanı içerisinde her gün yeni yeni eserler kazandırmaktadır. Kazandırdığımız eserlerin mutluluğunu da güzel açılış törenleri ile birlikte yaşamaktayız. Güzel günlerden birini daha yaşıyoruz. Cazibe merkezi olabilecek güzel bir tesisimizin daha açılışını yapmaktayız. Bu ve buna benzer tesisler ile Kepez daha da güzelleşmektedir. Vatandaşlarımızın Kepez’de yaşama motivasyonunu yükseltiyoruz” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Zıp Zıp Park’ın açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Açılış törenine aileleri ile birlikte gelen çocuklar ilk günün ücretsiz olması dolayısı ile gönüllerince eğlendi. Başkan Türel ve diğer protokol üyeleri park içinde incelemelerde bulundu.


PARK İÇERİĞİ

5 bin 600 metrekare kapalı alana sahip tesis, Türkiye’nin en büyük kapalı alan çocuk oyun merkezi olarak hizmet verecek. Park içerisinde 21 çeşit farklı oyun grubunun yanı sıra 8,5 metre yüksekliğinde ip parkuru yer alıyor.

Macera Parkı

tasarım, üretim, uygulama ve satış sonrası hizmetlerde uzman!

Markalar

Markalar